Oekraïne-aktie

Namens de gemeente Szczecinek en de vluchtelingen uit Oekraïne wil ik alle donateurs en vrijwilligers van harte bedanken voor de donaties en de hulp.

Met vriendelijke groet,

Steven van Lier

Mijn naam is Steven van Lier. Met mijn bedrijf Offroadpoland.com ben ik actief in Noordwest Polen. Ik werk in de gemeente Szczecinek.

Heel veel bewoners in deze stad komen oorspronkelijk uit Oekraïne en de gemeente voelt zich enorm verbonden en onderhoudt nauwe banden met Oekraïne.

Totaal gestort?

€ 7.059,75

Check my English page here..

Al dagen loop ik met de gedachte hoe ik een iets kan doen voor de honderden vluchtelingen die de afgelopen dagen in Szczecinek zijn aangekomen.

In het verleden heb ik veel goederen verzameld voor de arme Poolse bevolking in de vorm van kleding en speelgoed en nu wil ik de vluchtelingen ondersteunen en daarbij heb ik jullie hulp nodig.

In de maand april en mei ontvang ik veel klanten in Polen die bij ons op het landgoed komen offroaden. Zij kunnen vaak gemakkelijk goederen mee nemen en overdragen aan de gemeente.

Met deze mogelijkheden in het gedachten start ik deze actie waarbij ik jou om hulp vraag om ook een bijdrage te leveren.

Ik zal zorgen dat de goederen en het gedoneerde geld op de juiste plek bij de lokale gemeentelijke instantie komt zonder enige tussen komst van bemiddelende organisaties.