Ligging & Verblijf

Ligging

Kragle ligt in Noord-West Polen. 50 Km ten zuiden van de stad Koszalin. De provincie Zachodniopomorskie staat bekend als een schitterend merengebied.

Het privéterrein is een ruw natuurgebied met een heuvelachtig karakter en kenmerkt zich door de mooie natuur die bestaat uit 40% bos. In ons gebied treft u een grote diversiteit aan fauna.

 

Verblijf / Accommodatie

Offroad Poland werkt samen met verschillende hotels en verblijven. Lees hier beneden enkele van onze mogelijkheden:

  •  Hotel Resiedence in Szczecinek ligt op 20 minuten van het privé terrein. Szczecinek is een leuk stadje van zo’n 40.000 inwoners. Het hotel is mooi gelegen aan een meer, met een bijzonder goede keuken en luxe kamers met eigen badkamer.
  • Jachthut, ligt op 3 minuten van het privé terrein en is eigendom van de plaatselijke jachtclub. Het is bijzonder mooi gelegen midden in het terrein. 20 Bedden aanwezig en 5 badkamers. Catering wordt verzorgt door onze eigen Ela.
    Let op: geen wifi en slechte telefoonverbinding.

  • Diminski, een huis met een houten shelter op ons eigen terrein. Hier kom je echt tot rust. Je overnacht in eigen tent, voertuig of caravan. Stroom en een primitieve douche en wc zijn aanwezig. Er is uitwijk mogelijkheid naar het huis, maar verwacht geen luxe!